Brukar servera saffranspannkakan med björnbärssylt/marmelad eller med björnbär samt hallon från frysen som värms upp och sockras lite och så lättvispad grädde
Serverade med mammas björnbärssylt och lättvispad grädde. Blanda keso, ägg, mjöl, vispgrädde, strösocker, hälften av den hackade mandel och finhackad bittermandel
Servera saffranspannkakan ljummen med lättvispad grädde och björnbärssylt. Skålla och hacka mandeln. Blanda gröten med ägg, vetemjöl, mandel, socker och saffran
Serverade med mammas björnbärssylt och lättvispad grädde. Blanda keso, ägg, mjöl, vispgrädde, strösocker, hälften av den hackade mandel och finhackad bittermandel
Grädden är smaksatt med lingonsylt, men det blir minst lika gott med hallon- eller björnbärssylt. Antingen går man till affären och köper en torr bulle med mandelmassa i och för gammal grädde, eller så bakar man dom själv och äter goda semlor
Låt pannkakan svalna, servera med salmbärssylt eller björnbärssylt och vispad grädde. Tillsätt saffran, russin, mandel, honung och kardemumma i gröten samt ett ägg i taget
Maja AtterstigFilmjölk, müsli, björnbärssylt och banan. mandel. mandel. Frukost ska det handla om nu. Enligt min mormor "Det godaste målet på hela dagen
Kan man inte få tag på salmbärssylt är detbättre att ersätta den med björnbärssylt än hallonsylt, eftersom bådesmak och färg mer stämmer överens med björnbär IW anm