Hittade björnbärssylt på ICA och då blev jag glad för det är det bästa tillbehöret enligt mig. Jag är ingen expert på att laga äggost, detta var andra gången jag lagade denna bohuslänska delikatess
Vispa ihop pannkakssmeten, det vill säga mjölkmixen med ägg, mjölk och salt. Och denna gång gjorde jag den glutenfri och serverade med knaperstekt parmaskinka, keso, stekta äpplen och hemmagjord björnbärssylt
Serverade med mammas björnbärssylt och lättvispad grädde. Blanda keso, ägg, mjöl, vispgrädde, strösocker, hälften av den hackade mandel och finhackad bittermandel
Brukar servera saffranspannkakan med björnbärssylt/marmelad eller med björnbär samt hallon från frysen som värms upp och sockras lite och så lättvispad grädde
Bakade in Gorgonzola i ett litet paket av Smördeg och serverade med varm Björnbärssylt. Frityrsmeten på öl, ägg och mjöl, var tvungen att ha en alldeles lagom konsistens
Servera med björnbärssylt. Vispa upp äggen i en tjockbottnad kastrull. Ta upp ostmassan och lägg den i formen, strö socker mellan varven och låt sedan kakan stå kallt några timmar tills vasslan runnit av
Serverade med mammas björnbärssylt och lättvispad grädde. Blanda keso, ägg, mjöl, vispgrädde, strösocker, hälften av den hackade mandel och finhackad bittermandel
Ofta när jag gör en tårta tänker jag vilket tillfälle ska den serveras till, vilka ska äta den och vad vill jag att den ska säga och så försöker jag anpassa utseendet och innehållet efter det så har gjort vaniljbottnar, chokladbottnar, chokladmoussefyllning, med björnbärssylt, rödvinbärssylt, flädermousse