Björnbär. Koka upp 400 g björnbär (helst frysta, men färska går också bra). Sila av kärnorna. Häll tillbaka saften i kastrullen, koka upp och reducera ned till hälften
Som avslutning på middagen bjöd jag på en Björnbärsglass med Vit chokladsås. Björnbärsglass med Vit chokladsås 4 portioner. Björnbärsglass med Vit chokladsås 4 portioner
Finns det möjligtvis någon glassugen liten foodie någonstans där ute, som inget hellre vill än att få sig ett recept på en läcker björnbärsglass, månne
Som avslutning på middagen bjöd jag på en Björnbärsglass med Vit chokladsås. Björnbärsglass med Vit chokladsås 4 portioner. Björnbärsglass med Vit chokladsås 4 portioner
En av mina favoriter sedan många år tillbaka är bovetecrunch. Mest för att jag gillar krisp i mina frukostskålar och det blir verkligen krispigt till tusen