Fick björnkött som tack för att jag lagade mat åt JAQTs aktivitetsdag dör jaktintresserade tjejer. Detta blir perfekt att ha som köttbullar på årets julbord
En regnig, grå och kall vinterdag bänkar vi oss på Napolyon tillsammans med Heli och Hasse. Un jour d’hiver pluvieux, gris et froid nous nous installons au Napolyon avec Heli et Hasse
Hur som helst drack vi Tinas vin Le Bistro till fläskfilén. I år kan jag tro att förvirringen kring halloween och alla helgons dag inte är lika stor då de infaller på samma dag, nämligen på lördag den 31 oktober
Såg programmet ”Världens bästa burgare” med Jureskog och tänkte att det där måsta jag göra. Det var avsnittet när han är i New York och gör en hamburgare med tryffelmajonäs
För att bryta av lite så ni inte blir helt utmattade av mitt tjat om den delen av mathimlen som ramlat ned i Skåne, så bjuder jag på lite av min mathimmel
Känns som jag just nu knappt hinner med bloggen och alla mat jag vill testa. Det är ju så att efter ledighet väntar återigen jobb och för tillfället även lite extra jobb för många ligger däckade i influensa
Välkommen in i bistron på en "helgfrukost". Varför har du inga inlägg om frukost. frågade min man. Kanske för att jag nästan alltid äter bara keso och frukt på morgonen
Bistro Björns chimichurri. När det är fint väder så vill man inte stå inne i köket och steka köttfärs. Ta ut köket på altanen istället och grilla ditt fredagsmys
Jag älskar temamiddagar av olika slag, oavsett om det är en hel middag med influenser från ett och samma land eller en viss provins eller rent av en färg eller ingrediens som är den röda tråden
En hektisk dag går mot sitt slut och vad bättre än att slappna av med lite bra vin och mat. Efter fem timmars debatt om skog och skogsbruk blir det nu ett glas Muscadet Sur Lie och några ostron