Om du får smörkräm över kan du använda den till att göra ljuvliga biskvier. Len mjölkchokladsmörkräm. Vispa för hand ihop ägg, mjölk och olja lite lätt i en annan bunke
Har börjat baka inför kommande födelsedag i familjen och först ut blev Dumlebiskvier, mums. RÖR ner karamelliserad mjölk och bred ut smörkrämen jämnt över botten
Det här receptet har jag tidigare använt till biskvier, tårta och cupcakes. Gillar du inte kaffe kan du givetvis byta ut kaffet mot vatten, mjölk eller grädde
Som biskvier faktiskt egentligen men i annan utformning och med kokos. Vill du göra den mjölkfri byter du enkelt ut smöret mot mjölkfritt margarin samt kontrollerar att den mörka chokladen är fri från mjölk
De här två kakorna biskvier och dubbla knäckflarn har jag bakat många gånger och alltid med smörkräm emellan, men den är gången bytte jag ut den traditionella chokladsmörkrämen mot en kolasmörkräm och det blev succé
Hetta upp grädde, mjölk och vaniljpulver i kastrull tills det precis börjar koka. Häll försiktigt i den heta mjölkblandningen i äggen lite i taget, annars finns risk att äggen koagulerar och det blir äggröra