Det är ett pill att breda på smörkrämen och sedan doppa biskvierna i den smälta chokladen. Här kommer ett recept på en klassisk biskvi fast med en lite annorlunda fylling med espressokaffe
Citronkrämen får ett överdrag med vit choklad. Biskviermed vit choklad. Eftersom jag fick över lite smökräm från makaronsen jag gjorde förra veckan så tänkte jag att jag måste testa att göra biskvier
Vänd på bottnarna och täck dessa med smörkräm. Riv mandelmassan och blanda ner socker och äggvitan. Häll ner äggvitorna, citronsaft och socker i en metallbunke
Riv mandelmassan. Det som lyckades desto bättre var biskvierna, som vi gjorde i två varianter, dels chokladbiskvier och sedan biskviermed vit choklad och fyllning med smak av hallon och citron, mums
Riv mandelmassan grovt och blanda med äggvitor tills du har en jämn "smet". Jag vet att jag läste i en tidning nyligen om hallonsmörkräm med just färska hallon och citron (har jag för mig) men eftersom hallon tenderar att smyga sig in överallt i mina bakverk så kände jag att det var dags för ngt annat
Riv mandelmassan grovt och arbeta samman den med äggvitan till en ganska tjock smet. Lägg alla ingredienser till fyllningen, utom citronsaften, i en bunke och vispa ordentligt med en elvisp så att det blir en vit, luftig massa