Lägg i honungen och kokosoljan och mixa (ganska länge) tills degen klumpar ihop. Här kommer ett recept på mina nyttiga kolabiskvier och, choklad- och citronkrämsfyllning
Koka upp grädden och honungen. Lägg ihop biskvierna två och två med apelsinkräm emellan. Förvara de färdiga biskvierna i kylen eller frys dem, de tinar medan kaffet blir klart
banan, yoghurt osv eller i fyllningar till kakor som mina nyttiga biskvier. Häll i kokosmjölken och honungen i kastrullen och vispa tills honungen löst upp
) det blev biskvier och kladdkaka. Biskvierna alltså, drömgoda. Där tog jag ca 50g smör, 1-2 msk honung, en dutt vaniljpulver och 1-2 msk kakao (smaka av. 1-2 msk honung, en dutt vaniljpulver och
Banan och mandelglass som är len och krämig i konsistensen, tinade körsbär (finns i välsorterade frysdiskar), mandelbiskvier (paleo) och snabb chokladsås gjord på kokosolja och kakao
Brunchat och även bakat biskvier. honung. Börja med att sätta på ugnen på 200 grader, skala och skär upp palsternacka och rödbetor – ringla över olja och honung och krydda med havssalt
1. Mosa bär och chiafrön med apelsin. Smaksätt efter din egen smak och ställ i kylen över natten. 2. Servera med gräddmjölk och något krispigt på toppen
Nyponsoppa med grädde och mandelbiskvier smakar verkligen barndom. Servera sedan soppan varm, ljummen eller kall tillsammans med grädde eller kokosgrädde och mandelbiskvier
Koka upp grädde, honung och kryddor. Mitt bidra i år blev dessa pepparkaksbiskvier samt en saffran- och kardemummakaka (recept på saffranskakan kommer senare)