Ta en delad biskvibotten och bred smörkräm på den platta sidan av ena halvan. Riv mandelmassan och vispa ihop den tillsammans med socker och äggvitorna
Bred ut ett lager smörkräm på ”undersidan” (sidan som har legat mot pappret) av varje biskvibotten. Riv ner mandelmassan i en bunke och rör ihop till en smet med äggvita (spara äggulan till fyllningen) och socker
Kör mandelmassan med vinge om du har köksassistent, annars går det bra med elvisp. )Biskvibotten ca 20st. 200g mandelmassa100g socker (ca 1,25dl)60g äggvita (ca 2ägg)Sätt ugnen på 175grader. 100g mörk choklad25g kokosfett 200g mandelmassa
Biskvibotten. Kör mandelmassan och socker i grytan tills det inte finns några stora klumpar, tillsätt äggvitan lite i taget så att satsen inte skär sig
Både biskvibotten och kolakrämen går att förbered dagen innan. Riv mandelmassan grovt. Vispa ned mandelmassan, saltet och vaniljsockret i äggvitorna, så att allt blandas helt
Biskvibotten. Biskvibotten. Biskvibotten. Biskvibotten. Biskvibotten. 3 lager biskvibotten. 200 g mandelmassa. Vispa ihop smeten till biskvibotten, rita ut cirklar på ett bakplåtspapper á 15 centimeter i diameter och vänd den sidan du ritat på nedåt. 3 lager biskvibotten. 200 g mandelmassa