Vipsa smör, florsocker, vaniljsocker och äggula fluffigt. Igår fick jag för mig att baka nått, och nått blev biskvier i långpanna, galet goda då de är jätte super kalla
Kyl biskvierna med smörkräm innan de doppas i choklad. Vispa smör och florsocker vitt och fluffigt. Smält chokladen, temperera den gärna, och doppa biskvierna i den
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och äggulor vitt och fluffigt med elvisp eller köksmaskin. Och jag ville testa och göra biskvirutor i en långpanna
Smörkräm. I år orkar jag inte göra biskvier, sorry Lisa jag vet att det är dina favoriter. Smält chokladen i vattenbad eller försiktigt i micron (pausa och rör om flera gånger) rör sedan ner smöret
Smält smöret i vattnet. Hittade detta recept på Biskvier i långpanna på Matklubben. Biskvier i långpannaFör 40-50 personer. 3 st ägg3 dl strösocker2½ dl vetemjöl3 msk kakao2 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker150 g smör/margarin1½ dl varmt vattenFyllning. 150 g kallt smör/margarin2½ dl florsocker1 st ägg100 g finriven mandelmassaGarnering. 150 g smör. 150 g kallt smör