Blanda först ihop de torra ingredienserna, blanda sen i lingonsylt, sirap och fil. )Du kan i princip använda detta recept som grund , Byta ut det mjöl som du har hemma Ta i lingon i stället för sylt, ta honung istället för sirap,Ta andra frön och nötter än det som är i receptet
½ dl lingonsylt. Rör ner filmjölk, honung och sylt. ½ dl lingonsylt. 2 tsk bikarbonat. 2 tsk bikarbonat. Jag älskar verkligen den här typen av filmjölksbröd, med nötter, fröer, torkad frukt med mera
Sikta samman mjöl, socker, kakao, bikarbonat och salt i en stor skål. Världens bästa människa som råkar vara min sambo fyller år och hade önskat sig en tårta innehållande choklad, jordnötssmör och sylt
Det var faktiskt inte jättemycket smak på det, men det kan berott på att jag använde lågkalorisylt. Är du ute efter ett väldigt nyttigt bröd är det ju såklart den sylten du ska använda, men kan tänka mig att det kanske blir snäppet godare med vanlig lingonsylt
Men det går också jättebra att servera dem med honung eller vanlig sylt. Servera pannkakorna med bär, lönnsirap (eller vanlig sirap), honung, sylt eller vad du föredrar – och bräck gärna lite skinka eller bacon till