Sås. Vispa ihop alla ingredienser till såsen i en skål. Häll såsen över köttet och koka upp en liten stund innan du drar ner plattan och låter det sjuda i några minuter
Tillsätt Hoi Sin såsen, blomkålen och broccolin. Biffwok Hoi Sin 4 personer 400g lövbiff 1 burk Hoi Sin sås (ca 250ml) 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 röd chili 1 stor morot 200g blomkål 200g broccoli salt & peppar olja Strimla moroten, löken och chilin fint
Häll över köttet i en sil och samla upp såsen som rinner igenom. Till kvällsmat idag blev det Biffwok. Rör runt och pressa ut så mycket sås som möjligt
Om riset och woken får ligga i en matlåda länge tillsammans suger riset upp såsen och sväller och blir kladdigt medan man upplever att det finns för lite sås
En sådan rätt är Yakiniku - en typ av biffwok med rena, japanska smaker. Häll över såsen och låt puttra ihop någon minut eller tills köttet är genomstekt
En sådan rätt är Yakiniku - en typ av biffwok med rena, japanska smaker. Onsdag - Chiliköttfärsås. Idag tänkte jag tipsa om något av det mest vardagliga jag kan tänka mig i middagväg - köttfärsås
Två andra favoriter är biffwok eller ”biff i sås” som mamma lagat till oss sedan vi var små. Då gratineras biffen i en senapssås i ugnen och serveras med ris, supergott
4 msk hoisinsås. 2 msk sweet chili sås. Blanda ner hoisinsås, sweet chili och 1 dl vatten. Koka upp och låt sjuda 2-3 minuter tills såsen tjocknar. Biffwok med nudlar 8 propoints 6 portioner. 4 msk hoisinsås. 2 msk sweet chili sås