nötkött. 200 gr nötkött (jag använde rostasfilé) 2,5 dl 15% matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 msk tomatpuré 0,5 gul lök 300 gr morot 200 gr palsternacka 1,5 msk matolja vitpeppar Gör så här. 200 gr nötkött
Biffstroganoff är en rätt som jag länge valt att inte laga för jag tyckte det lät så tråkigt, men så var det någon fånig reklam på TV för ett tag sen och det enda positiva med den reklamen var att hans biffstroganoff såg väldigt god ut
Recept. Angiel. tis, 2013-09-24 19. 19. 30min. (0). Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och tillsätt den till köttet tillsammans med salt och peppar
Den här biffstroganoffen är kanske inte så traditionell. Till 4 personer600 g strimmlat nötkött (fransyska eller innanlår)2 msk smör2 gula lökar1 tsk salt1 tsk vitpeppar2 msk tomatpuré2 dl grönsaksbuljong2 dl cremé fraiche2-4 msk sherry1 tsk färsk timjan1 tsk hackad färsk rosmarinSmält smöret i en stekgryta och bryn köttet. 600 g strimmlat nötkött (fransyska eller innanlår)
1 kg strimlat nötkött (gärna oxfilé). Börja med att bryna köttet och krydda med salt och peppar. Skiva sedan löken tunt och bryn i en gryta, när den är mjuk så tillsätt champinjoner (hela eller halva beroende på storlek) och bryn detta i ca 5 minuter
Strimla nötköttet, hacka löken, pressa vitlöken och skiva champinjonerna. 400-500 gram nötkött. Stek sedan köttet i smöret tills det fått lite färg och häll sedan i löken och champinjonerna och låt dem svettas med köttet tills löken mjuknat och champinjonerna krympt lite