sallad500 g ryggbiff, i skivor (välmarmorerad) 250 g glasnudlar 1 gurka 1 morot 10 cm rättika 1 dl sockerärtor 70 g babyspenat 100 g jordnötter 3 salladslökar 1 kruka koriander 1 kruka mynta smör och neutral olja, att steka i
Och därför får ni en favorit i repris, en Ryggbiffsallad med rostade grönsaker. Benar man dock ur biffstocken så får man det vi oftast hittar i butiken, alltså ryggbiffen eller en utskuren biff
2 skiva ryggbiff. Strimla och skölj isbergssalladen. Torka i en salladsslunga eller i kökshandduk. Lägg salladen i en stor skål med salladsmix, gurkbitar, salladslök, chili och örter
För en tid sedan hittade jag ett receptblad på en "biffsallad" i min närbutik. Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff eller entrecote (som man skär i bitar)