du behöver ett gott grillat eller stekt kött samt valfri sallad och som här, nudlar. Något som är otroligt gott, fräscht och smakrikt är en asiatisk biffsallad
Det går att marinera köttet innan, men jag tycker att dressingen räcker. Lägg det skivade köttet på salladsbädden och ringla över dressingen, toppa med sesamfrön
Biffsallad med rostad paprika och dijondressing1 portca 100 g flankstek (eller annant nötkött)0,5 rostad paprika1 avocadospenatgurkatomatDressing. 1 msk balsamvinäger1 msk olivolja1 tsk fransk senapen nypa socker eller sötningsmedelsalt och pepparStek köttet i smör, salta och peppra. ca 100 g flankstek (eller annant nötkött)
Grilla/stek köttet så det är rosa i mitten. Skär köttet i tunna skivor och servera ovanpå salladen. Blanda ingredienserna till marinaden och lägg i plastpåse med biffen
Skär köttet i tunna skivor. Blanda kött och svamp och lägg på salladen. Stek köttet i smör i stekpannan tills det är rosa inuti, ca 1 1/2 minut på varje sida
Viktigt är att inte övergrilla köttet, vårt kunde varit lite mindre grillat i går tycker jag. Grillad marinerad flankstek, så gott till grönsaker och en god sås eller som vi gjorde igår, en asiatisk biffsallad
Blanda ingredienserna till köttbuljongen i en gryta och låt sjuda några minuter. Skiva köttet tunt och sänk ner det i den heta buljongen, men bara några sekunder