Med entrecote stekt i tjocka skivor blir rätten mycket godare. Tidigare när jag har gjort vietnamesisk biffsallad har jag stekt köttet i strimlor och serverat salladen i små skålar
600 g biff/entrecote, i 1 cm tjocka skivor. 600 g biff/entrecote, i 1 cm tjocka skivor. Vi har varit och beställt nytt kök i helgen därav att det har varit lite glest med inlägg här under förra veckan
För en tid sedan hittade jag ett receptblad på en "biffsallad" i min närbutik. Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff eller entrecote (som man skär i bitar)
Nudelsallad. 1. Koka upp saltat vatten till nudlarna. Tillred nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem sedan kalla och lägg upp i en stor skål
Marinera köttet i cirka en timme. Grilla det sedan i grillpanna eller på plåt i ugnen. Det ska droppa fett från köttet, och det ska tillagas tillräckligt sakta för att behålla safterna och inte brännas vid