Siena, Pisa, Monteriggioni och så staden med tolv torn som jag inte kommer ihåg vad den heter, och så gjorde vi en obligatorisk vingårdstour i Montalcino
Biffgryta Teriyaki. [jetpack_vine] => Array. Ugnsgratinerad med ananas och ost, bräckt i stekpanna eller i gratäng med potatis och purjolök är några varianter men jag tänkte tipsa er om två nya rätter, bland annat den här som blev väldigt omtyckt här hemma
Kinesisk biffgryta. Servera med. Blanda soja, honung och vinäger och lägg ner köttstrimlorna. Blanda kött och lökfräs, tillsätt marinad, buljong och vin
Lägg ner köttet rått i grytan med vitlök och krydda. Silaner skyn i grytan och häll på vinet. Fräs upp löken i pannan och lägg över i grytan tillsammans medstrimlade morötter
Halvera tomaterna och lägg de med snittytan upp på en rapsoljesmord ugnsform. ) Om du inte vill marinera så använd vin, soja, tomatpure och fond när du steker köttet istället
Lägg mjöl och blanda ihop med smör, lägg buljong. Krydda gryttbittar med sel och svartpeppar2. Lägg mjöl och blanda ihop med smör, lägg buljong ( vatten het med fond du chef), och mustard 5. 5 min innan serveringen, lägg svamp, vin och grädde. 5 min innan serveringen, lägg svamp, vin och grädde
Smaksätt medvin mot slutet. Späd med vatten och buljongtärningarna. Red av med arrowroot. Pensla kanterna med ägg, lägg på deglocket tryck till kanterna på formen
Servera gärna med naanbröd, gurka och yoghurt. Tillsätt kokos, tomatpuré, buljong och vin. Skala och tärna löken grovt och låt den fräsa med i ytterligare 2 min. 2 dl rött vin
Servera gärna med naanbröd. Tillsätt kokos, tomatpuré, buljong och vin. Skala och tärna löken grovt och låt den fräsa med i ytterligare 2 minuter. 2 dl rött vin
Smaksätt medvin mot slutet. Späd med vatten och buljongtärningarna. Red av med arrowroot. Pensla kanterna med ägg, lägg på deglocket tryck till kanterna på formen