Ät biffgrytanmed kokt ris. Avsluta med att röra ner ingefära och ev mer salt. Idag blev det indonesisk biffgryta (recept från viktklubb) till lunch, riktigt gott
blanda ihop couscous med paprikor, lök, champinjoner och lite hackad färsk timjan. Siena, Pisa, Monteriggioni och så staden med tolv torn som jag inte kommer ihåg vad den heter, och så gjorde vi en obligatorisk vingårdstour i Montalcino
Denna biffgryta gick inte av för hackor vill jag lova. Gör samma sak medpaprikan. salt & pepparStrimla lövbiffen och fräs på den hastigt i rikligt med smör, ställ åt sidan
Variera grytans tillbehör med antingen ris eller nudlar, lika gott vilket som. Men nu ska jag avslöja en hejdundrande god biffgryta som du sent kommer att glömma
Ät biffgrytanmed kokt ris. Avsluta med att röra ner ingefära och ev mer salt. Woka lövbiff, lök, champinjoner, paprika i olja i en stor stekpanna eller wokpanna
Servera gärna med naanbröd, gurka och yoghurt. Tillsätt vitlök, ingefära och chili samt spiskummin, paprika, gurkmeja, koriander, garam masala, mixed spices och fyra kryddor