Kinesisk biffgryta. Servera med. 2 tsk riven ingefära. Täck skålen med plastfolie och låt marinera minst 30 minuter eller gärna hela dagen – i så fall i kylskåp. Bryn vitlök, purjolök, ingefära och stjärnanis i resten av oljan 1–2 minuter. 2 tsk riven ingefära
Då blev den en Biffgrytamed garam masala, enkelt men gott. Hade med mig Millian otroligt tålmodig, har gått i skogen hela dagen… men han verkar ha haft det väldigt kul
Servera med ångkokt ris eller med en grönsallad. Hacka vitlöken och finhacka ingefäran. Hetta upp 2 msk olja på medelvärme i en stor tjockbottnad gryta. Hetta upp ytterligare 1 msk olja och lägg schalottenlök, vitlök och ingefära i grytan. 5 cm färsk ingefära
Servera gärna med naanbröd, gurka och yoghurt. Tillsätt vitlök, ingefära och chili samt spiskummin, paprika, gurkmeja, koriander, garam masala, mixed spices och fyra kryddor
Servera gärna med naanbröd. Tillsätt lök, vitlök, ingefära och chili samt spiskummin, paprika, gurkmeja, koriander, garam masala, mixed spices och fyra kryddor