BiffRydberg är ju en slags lyxig pyttipanna gjord på oxfilé och det är ju bara hur gott som helst. Det ser trevligt ut och låt alla blanda ihop sin pytt med ägg, potatis, oxfilé, lök och den goda senapscremen
Självklart serverade vi med en äggula i sitt skal och senapscreme (creme fraiche och dijonsenap). Jag hade även lite tärnade morötter med för färg och smak
Till middag lagade vi BiffRydberg, så jäkla gott. Sötningsmedel. Rör ihop senapscreme. Servera på tallrik i rader, kött, lök och potatis med tillhörande crème
Till detta serveras en rå äggula, persilja och senapscreme. Det kanske inte är sådär jätteofta man har oxfile som ligger och skräpar i kylskåpet men efter Pers herrmiddag blev det lite oxfile över som vi inte ville slänga och då svängdes en biffrydberg ihop här hemma
Rör ihop senapscreme. Dagens fredagsmys tackar vi extrapriserna på ica för, och inspirationen kommer från Plura & vår goda vän Jocke som är tokig i Rydberg