Smaka av med olja, vinäger och kryddor. Forma till biffar och stek dem på båda sidorna. Blanda med strimlad purjolök, halverade babyplommontomater, oliver och machésallad
Blanda mathavret medrödlök, spenat och nektariner på ett fat. Skala och skiva löken tunt. Ringla över olja och vinäger och krydda med lite salt och peppar
Börja med att fräsa svampen lök i smör, låt kallna. Smör att steka med. Lägg lök, vinäger, vatten, pepparkorn, persilja och en tesked torkad dragon i en liten kastrull och koka tills två matskedar vätska återstår
Rör i honung, vinäger och salt. Servera biffarnamed sparrispotatisen, rödlöksmarmeladen och skyn. Lyft ur biffarna och vispa ur pannan med lite vatten eller rött vin
Blanda lök, vinäger, vatten och dragon i en liten kastrull. Häll under tiden olivolja i en stekpanna och fräs på brysselkålen tillsammans med pressad vitlök och citronskal