Stek tillsammans med den hackade löken. Värm upp köttet och smaka av med salt och peppar. Smula ner osten och tillsätt crème fraîche, vatten och haricots verts
Pensla köttet med lite smör-&rapsolja. Rör i smör-&rapsolja, vitlök och peppar. Koka haricots verts i lättsaltat vatten 3-4 min. 600 g biff. 200 g haricots verts. 1 st vitlöksklyfta. 1 msk riven gul lök
Gör så här Pensla köttet med lite smör-&rapsolja. Rör i smör-&rapsolja, vitlök och peppar. Koka haricots verts i lättsaltat vatten 3-4 min. 600 g biff. 200 g färsk haricots verts. 1 vitlöksklyfta. 1 msk riven gul lök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g biff 3 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 200 g färsk haricots verts 1 vitlöksklyfta 1 krm svartpeppar Bearnaisesås. 2 dl Arla Köket® crème fraiche 1 tsk torkad dragon ½ tsk vitvinsvinäger 1 msk riven gul lök ½ dl hackad färsk persilja 1 krm svartpeppar ½ tsk salt
Blanda färs, hackad lök, tacosås, ägg, salt och peppar till en smidig smet. Servera biffarnamed hackad röd och gul paprika, kokta haricots verts och potatis
De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Medlövbiffarna bara enkelt vikta så rymmer fyllningen iväg lite grand i såsen men det gör inget för smaken
Det är Wallenbergare vi syftar på, en fluffig biff som man vanligtvis lagar till på kalvfärs. Fräs löken i ordentligt med smör så den mjuknar, utan att den tar färg