Sila över såsen i en ren kastrull och tryck ur all vätska ur löken. Strö över sesamfrön och flingsalt. Servera köttet med champinjonsås på den ena biffen och rödvinssås på den andra
Blanda köttfärs med salt, peppar och lite Barbequesås och fixa biffar. först en klick majonäs på brödet, sallad, biffen, auraost, löken och tillsist Barbequesås
Det får vara hur det vill med det, jag har ju ändå brukat ett visst våld på biffenmed mina knivar. Således förlitar jag mig på Wikipedia och nöjer mig med det
Forma med fuktade händer till små biffar, stek i omgångar i smör ett par minuter på var sida. Jag smörstekte också färsk, skivad rödlök till mina pannbiffsmörgåsar, det blev väldigt gott
Genom att koka dem lite längre blir de lite mosigare, vilket passar perfekt till att göra biffar på. Bred på mer avokado och toppa medlökringar och fetaost