Hällstekt biffmed rökt märgsmör och nordisk hetta Hällstekt biffmed mörkokt högrev, glaserad majrova, lökar i olika texturer, krassekräm och rökt märgsmörJag har stekt biffen i panna och uteslutit högreven, samt gjort en enda lök
Hacka löken och vitlöken. Rotselleri. Gör mos och sås först för biffarna går fort att laga. Lägg i en kastrull med vatten och buljongtärning, salta lätt och koka tills allt är mjukt
Toppa medröklök. Finstrimla äpple och finhacka löken. Stek biffarna i lite olja på medelvärme. I Linas recept var det kummin, både i biffarna & på potatisen
* Lägg grädde, ägg och dijon, soja, salt och peppar, örtkryddor i en bunke, rör om* Bearbeta snabbt ned köttfärsen med rena händer, rör inte för länge* Forma lagom stora biffar (tvätta händerna noga)* Skala rotfrukter och lök
Så vi provade att göra biffar och fylla dem med lite nya ingredienser. Jag åt ju biff till också och dessutom förrätt, så det var rätt små mängder kolhydrater jag fick i mig ändå
Pröva då att toppa kålrotsbiffarnamed mycket stekt lök och ett stekt ägg på varje biff. Stek blandningen i matfett och tillsätt äppeltärningar och strimlad purjolök