Biff med lök kapris recept

Biff Lindström med råstekt potatis och lök

Biff Lindström med råstekt potatis och lök

Fast för att kallas Biff Lindström ska man nog ändå ha i åtminstone rödbetor och kapris. Servera biffarnamed råstekt potatis och lök, salt- eller ättiksgurka och skivade rödbetor
Vegetarisk biff Lindström

Vegetarisk biff Lindström

Finhacka löken, rödbetororna och kaprisen och blanda i smeten tillsammans med äggen och potatismjölet
Biff Lindström i gräddsky

Biff Lindström i gräddsky

Servera biffarna tillsammans med skyn, kokt potatis, morotsstavar, extra kapris att strössla uppepå och ett härligt stort gäng med inlagd gurka
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Smaka av med salt och peppar. Tillsätt löken till havregrynsblandningen. Hacka rödbetor och kapris fint. Lägg biffarna på smörpapper
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Blanda snabbt ihop färsen med äggulor, lök, rödbetor och kapris utan att färsen binder ihop och blir fast
Biff Lindström

Biff Lindström

Forma fina biffar och stek dem i smör och olivolja. 1 finhackade gul lök. 2 msk hackad kapris. Rör smeten väl och smaka av den
Biff à la Lindström LCHF

Biff à la Lindström LCHF

Servera med blomkålsmos och mer kapris. En klassiker som vi glömt bort sen vi började med LCHF är Biff à la Lindström
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Forma stora biffar och stek dem omedelbart. Blanda köttfärs, salt, kryddor, rödbetor, ättiksgurka, kapris och lök
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram köttfärs , nöt- eller blandfärs 4 msk ströbröd 1,5 dl vatten 1 st ägg 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 st lök , finhackad 3 msk ättiksgurka , finhackad 3 msk rödbetor , finhackade, inlagda 2 msk kapris 2 msk smör 1 dl buljong , köttbuljong, eller vatten, ev Köp receptet
Biff Rydberg med variation

Biff Rydberg med variation

Tärna oxfilé och potatis centimeterstort samt hacka den gula löken. Blanda crème fraiche, pepparrot, senap och kapris
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Servera Biff à la Lindström med ugnsrostad klyftpotatis. Lägg upp på fat, täck över med folie och håll varma eller servera direkt
Biff Lindström - Paleo

Biff Lindström - Paleo

Vispa upp ägget med salt & peppar och blanda i köttfärsen. Blanda sen ner rödbetorna, löken och kapris
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Skya med fettet lite då och då för att få riktigt saftiga biffar. Blanda hacket med köttfärs och ägg. Finhacka en liten gul lök