Servera biffarnamed råstekt potatis och lök, salt- eller ättiksgurka och skivade rödbetor. Servera medgurka och rödbetor, och så stekt potatis och lök förstås
Smörstekta tärningar av aubergine, tomat, gurka, en klick smör och bladpersilja smakar gott till. Men ibland slår vi på stort och njuter av en biff till helgen, gärna då anrättad med någon typ av stekt lök, på riktig svensk manér
Smörstekta tärningar av Aubergine, Tomat, Gurka, en klick Smör och Bladpersilja smakar gott till. Idag bjuder jag på en ny variant av BiffmedLök, den här gången med Turkiska smaker
Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Smaka av med salt och strö över persilja. 600 g biff. 14 st schalottenlökar. 1600 g biff utskuren smör till stekning flingsalt nymald peppar 4 st schalottenlökar 2 st morötter 2 dl crème fraîche 1 msk kalvfond 1. 5 dl cornichoner små gurkor hackad persiljaStrimla köttet och bryn det i en stekpanna med smör. 1Skala och klyfta löken. Fräs lök och morötter sakta i en stekpanna med smör, ca 10 minuter
Strimla biffen och hacka lök och champinjoner. När köttet är klart så fräs löken tillsammans med paprikapulver och avsluta med att snabbt fräsa på champinjonerna