Tack vare det senare ligger det nu en blågrå rök i stil med Lützendimman i alla rum, fönster och balkongdörr står på vid gavel och den där omisskännliga lukten sprider sej från köket
Tag upp och torka av med hushållspapper. Lägg tillbaka biffarna. Vispa ur pannan med vatten eller buljong och låt koka ihop tillsammans med den silade marinaden
Fräs köttbitarna tillsammans medenbärskross och salvia, krydda med salt och peppar. Vi har verkligen inga problem med att strosa runt i den stan, njuta av allt folkliv, upptäcka nya restauranger och små mysiga affärer, promenadvänligare storstad får man leta efter
Skrubba, skala och skölj alla rotfrukter och löken. Egentligen är det en vanlig pannbiffmed lite ugnsrostade grönsaker men det som gör det lite extra är att
Mixa sen den stekta löken och svampen med rumstempererat smör. Finhacka löken. Börja med att mortla saltet, enbären och timjan, blanda i färsen med ägg, kör i matberedare eller blandmaskin
Receptet använder jag alltid när jag gör köttbullar men kan också användas för att göra biffar. salt lökpulver, peppar, gräddmjölk och ströbröd tills enbären är finfördelade
Blanda färsen medlök, finhackad rosmarin, grädde, ägg, senap och enbär. Skala och finhacka löken. Forma färsen till biffar och stek dem sedan i smör ca 3 min på varje sida eller slutstek i ugn. 4 st schalottenlökar. 1 tsk enbär