Blanda lök, vinäger, vatten och dragon i en liten kastrull. Häll under tiden olivolja i en stekpanna och fräs på brysselkålen tillsammans med pressad vitlök och citronskal
Gör så här Pensla köttet med lite smör-&rapsolja. Rör i smör-&rapsolja, vitlök och peppar. 600 g biff. 1 vitlöksklyfta. 1 tsk torkad dragon. 1 msk riven gul lök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g biff 3 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 200 g färsk haricots verts 1 vitlöksklyfta 1 krm svartpeppar Bearnaisesås. 2 dl Arla Köket® crème fraiche 1 tsk torkad dragon ½ tsk vitvinsvinäger 1 msk riven gul lök ½ dl hackad färsk persilja 1 krm svartpeppar ½ tsk salt
Smör som blandas med pressad vitlök och allehanda örter. Nyligen prövade vi en variant med kapris i - och ett annat sätt att göra den på än vi brukar (se här)