Strimla purjolöken, skär löken i grova bitar, skölj bambuskotten i vatten. Smula i buljongen. Marinera köttet genom att blanda strimlorna med en ingrediens i taget
Strimla purjolöken, skär löken i grova bitar, skölj bambuskotten i vatten. Smula i buljongen. Marinera köttet genom att blanda strimlorna med en ingrediens i taget
Vi doppade våra biffar i en kall vitlökssås och pressade lime över och med en grönsallad a'la kylskåpsrensning till blev vi både mätta och synnerligen belåtna
Fina hacka löken och blanda ihop med köttfärs, ägg, senap, basilika och smula ner fetaosten. Nu till kvällens middag, grekiska biffar, som jag fick proffshjälp med av Vincent
Finhacka rödlöken stek i samma panna som köttet stektes i, när löken är mjuk fortsätt med vätskan. Hetta upp stekpannan och tillsätt rött vin och buljongen och låt sjuda i några minuter