Hetta upp matolja i stekpannan och stek köttet tillsammans medvitlöken. När köttet börjar bli klart, tillsätt lök, svamp och bambuskott och häll genast på soja, ostronsås, hoisinsås, sesamolja och vattnet
Fräs lök och peppar i en gryta. Red av med majsena. Tillsätt köttet och bambuskotten. 600 gram strimlad lövbiff. 1 gul lök strimlad. 2 hackade vitlöksklyftor. 2 burkar bambuskott. (om man vill kan man tillsätta lite olja i chokladen)~~ Barbro och Daniel ~~ 600 gram strimlad lövbiff. 1 gul lök strimlad. 2 hackade vitlöksklyftor. 2 burkar bambuskott
Hacka lök och vitlök, tillsätt detta i stekpannan och fräs någon minut tillsammans med köttet. Med lite inspiration från den här bloggen och även denna, blev jag nyfiken på att göra en egen version av den asiatiska rätten biffmedbambuskott
200 g ryggbiff tunt strimlad (eller lövbiff) rapsolja salt vitpeppar ca 0,5 burk bambuskott, strimlade 2 klyfta vitlök, hackade 1 gul lök, skivad 2 cm ingefära, hackad 2 msk ostronsås 2 msk soja 2 dl vatten 1 msk ev hoisinsås majsstärkelse, för att reda såsen vatten (för att reda såsen) salt (efter smak) 0,5 tsk MSG (finns i asiatiska livsmedelsbutiker) 2 salladslökar, skivad
Kinabiffmedlök och bambuskott. Skär biffen i tunna skivor och stek den i olja. Servera med ris. Vänd ner köttet, salladslökar, bambuskott och cocktailtomater