Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. När köttet fått färg, tillsätt all lök så den mjuknar och avsluta med svampen
2 chalottenlök. 1 dl rött vin. 2 msk balsamvinäger. Finhacka bacon, svamp och lök, lägg baconet i stekpanna och fräs några minuter, tillsätt svamp och lök, stek i 5 - 10 minuter tills vätskan i svampen är borta, ställ åt sidan att svalna. Lägg björnbär och socker i en nonstick kastrull och låt smälta under omrörning, tillsätt vin, fond och vinäger, låt koka i 15 minuter. 2 chalottenlök Salt och peppar. 1 dl rött vin. 2 msk balsamvinäger
Skala och skiva löken i tunna klyftor. Jag hänger med fina vänner, dricker vin, äter god mat, promenerar, dricker kaffe, trycker semlor, hembakta cookisar, mintchoklad och ostbollar
Strimla ner lövbiffen, hacka löken fint, champinjonerna i slantar och vitlöken fint. Efter att köttet fått färg, tillsätt all lök så den mjuknar och avsluta med svampen
Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. När köttet fått färg, tillsätt all lök så den mjuknar och avsluta med svampen