4 4 port ris 1 rödlök 1 msk smör eller margarin 4 skivor benfriafläskkotletter 2 dl vatten 2 tsk majsstärkelse 1/2 kyckling- eller köttbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 10 urkärnade plommon 2 lagerblad 2 tsk kinesisk soja 1 gurka Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Banka ut de benfia kotletterna. Krydda med basilika och låt grönsakerna puttra ihop i ett par min. 1 stor rödlök1 st Grönsaksbuljongstärning3 dl Vatten. 1 stor rödlök
Servera kotletternamed potatisen, krämen och grönsakerna. Kotletter. Skiva potatisen i centimetertjocka skivor och blanda med olja, salt och peppar i en bunke
Salta och peppra kotletterna. Börja med salladen. Lägg kotletterna på en ugnsplåt. Lägg upp oliv- och tomatsalladen och garnera med oliver och basilikablad
Har aldrig varit värst förtjust i fläskkotletter så jag har faktiskt aldrig tillagat detta förut. Det fanns många andra liknande recept på nätet och där stod det att kotletterna skulle vara inne i 1,5 timme medans det i Danielas recept stod max 30 minuter så jag var lite osäker först men jag litade på henne. 7 st benfriakotletter2-3 tsk sambal oelek2-3 msk sweet chilisås1/3 dl soya2 dl riven ost2 dl creme fraiche3 dl grädde1 liten rödlöksvartpeppar, salt, paprikakrydda, chiliGÖR SÅHÄR. Lägg kotletterna i en ungsfast form3. Skiva rödlöken och fördela över kotletterna4. Toppa med den sista osten7. Ställ in i mitten av ugnen i 20-30 minuter 1,5 timme med. 7 st benfriakotletter. 1 liten rödlök
Servera kotletternamed såsen, sallad och pressad potatis. Blanda mango, avokado, rödlök, och tomater. 1 kg fläskkotletter. 1 st rödlök. 1 kg fläskkotletter benfri, i skivor 3 dl vispgrädde ej vispad 2 dl crème fraîche 0. 5 dl soja 1 tsk sambal oelek 1 st mango i tärningar 2 st avokado i bitar 1 st rödlök strimlad 5 st tomater i bitar 2 msk citronsaft 0