Det vill säga att clubsteak är godare än ryggbiff, och att benfri kotlett bör undvikas. Jag tror jag har skrivit detta en gång tidigare, men det tål att upprepas
"Krydda" i mycket matlagning400-500 g benfritt Nötkött (ryggbiff, rostbiff, innanlår eller fransyska. Låt grytan puttra under lock en stund (ryggbiff eller rostbiff ca 5 min, innanlår eller fransyska ca 20 min), på ganska svag värme. suveränt tillbehör 400-500 g benfritt Nötkött (ryggbiff, rostbiff, innanlår eller fransyska
400 g benfriryggbiff. Strimla biff och bacon. Hacka löken. Skiva moroten och den färska champinjonerna. Stek först bacon, lök, morot, syltlök och champinjon
500 g benfriryggbiff. Marinaden. Blanda buljong, vin, vinäger och lök i en skål. Lägg ner köttet i marinaden, täck med plastfolie och kyl i minst 30 minuter
Efterstek under lock på svag värme, ryggbiff eller rostbiff ca 5 min, innanlår eller fransyska ca 20 min. kokt potatis eller ris, en blandad sallad 400 g nötkött, benfritt av ryggbiff, rostbiff, innanlår eller fransyska