Benfri rödvinssås recept

Honungslamm med rödvinssås

Honungslamm med rödvinssås

Om benfri lammstek används så bind upp steken,salta rikligt med flingsalt runt om. Rödvinssås. benfri eller med ben
Lammstek Provencale

Lammstek Provencale

Provade att köpa benfri lammstek. Servera med potatisgratäng och rödvinssås. Rödvinssås med chili och kakao 2 msk grovkorningt salt
Hjortstek

Hjortstek

Rödvinssås Hjortstek. ca 1 kg benfri hjortstek. ca 1 kg benfri hjortstek. Jag vet inte om hjortstek klassas som stenålderskost men nog var det vilt det kött som jägarna på stenåldern drog hem till sina familjer
Pialottas vildsvinsstek *

Pialottas vildsvinsstek *

800 g benfri vildsvinsstek Salt och nymalen vitpeppar 2 msk timjan 4 vitlöksklyftor Smör 2 dl dl rödvin 3 dl vatten 1 oxbuljongtärning 3 små lökar, t. Läs även andra bloggares åsikter om Vildsvinsstek , Vilt , Rödvinssås 4 pers. 800 g benfri vildsvinsstek
Lammstek

Lammstek

Benfri lammstek på drygt ett kilo. Servera med potatisgratäng och rödvinssås. Hos oss serveras alltid lammstek på påskdagen
Superenkel Pulled Pork

Superenkel Pulled Pork

1,5kg hel benfri fläskkarré i bit. Servera med krispiga potatisräfflor, rödvinssås och haricot vertse 1,5kg hel benfri fläskkarré i bit
söndagsmiddag – tjälknul

söndagsmiddag – tjälknul

Det brukar blir underbart mört och smakrikt kött som passar bra att servera tillsammans med kokt eller pressad potatis, kokta morötter och rödvinssås
Slowfood-lamm

Slowfood-lamm

Av stekskyn blir det en underbar mustig rödvinssås. en benfri lammstek eller en lammlägg, ca 1,5 kg. Lamm är gott inte bara till påsk och även om jag oftast gör mitt lamm med färska örter och citronskal på mer klassiskt franskt vis är det här ett gott mustigt alternativ, slow cooked lamm
tjälknul- en söndagsklassiker

tjälknul- en söndagsklassiker

Tjälknul på älg som serverades tillsammans med pressad potatis, kokta morötter och rödvinssås. Ca 1 1/2 kg fryst benfritt kött (älg eller nöt). Ca 1 1/2 kg fryst benfritt kött (älg eller nöt)
Kalv & smördeg

Kalv & smördeg

Varmrätten var benfri kalvkotlett och mums vad gott det var. Åt det tillsammans med palsternackspuré, rödvinssås, ugnsrostade tomater samt smörstekta champinjoner med timjan och scampi