Ca 700 g benfri mittbit av laxfilé. 1. Börja med murkelsåsen, använder du färska eller torkade murklor ska dessa kokas av 2x5 minuter i rikligt med vatten varefter allt kokvatten kastas
Chèvrefylld laxfilé med pekannötter4 port600 g skinn- och benfri laxfilé150 g chèvresalt och svartpeppar50 g pekannötter, grovhackadeSallad. 600 g skinn- och benfri laxfilé
600 - 700 g skinn- och benfri laxfilé, delad i 4 portionsbitar1 dl mandelpulver/mandelmjöl1 tsk vitlökssalt - eller 1 tsk salt och lite vitlökspulver1 tsk mald ingefära1 tsk gurkmeja½ tsk mald spiskummin½ tsk mald koriander1 knivsudd chili1½ dl valfri grädde1 dl valfri crème fraicheBlanda mandelmjölet väl med kryddor och salt. 600 - 700 g skinn- och benfri laxfilé, delad i
Skinn- och benfri laxfilé tillsammans med pastagratäng är en kombination som alltid går hem. 800 g laxfilé, skinn- och benfri (gärna med den tunnare slaksidan bortskuren). 800 g laxfilé, skinn- och benfri (gärna med den tunnare slaksidan bortskuren)
2 laxbitar laxfilé skinn och benfri. Relaterade 2 laxbitar laxfilé skinn och benfri. Idag har det varit väldigt varmt och skönt, det är tur att jag började att jobba så vädret blev fint… hihi
4 portioner4 skinn- och benfria laxfiléer a 150 g4 tsk skånsk grovkornig senap1 stor morot1 stor palsternacka1 liten kålrot (ca 350 g)4 potatisar (fast sort, ca 300 g)Olja till stekningSås. 4 skinn- och benfria laxfiléer a 150 g4 tsk skånsk grovkornig senap
200 - 300 g skinn och benfri laxfilé i bitar (jag hade bara 170 g hemma så jag tog det). 200 - 300 g skinn och benfri laxfilé i bitar (jag hade bara 170 g hemma så jag tog det)
Rensa och skär fiskarna till fina skinn- och benfria filéer. Fisksoppa med saffran och aioli. Aioli. 1. Vispa ihop äggulor och citronsaft eller vinäger
650 - 700 g färsk, skinn- och benfri laxfilé1 tsk salt1 tsk örtsalt - ex vis italiensk salladskrydda3 ägg5 dl grädde av valfritt slag - jag blandade vispgrädde och matlagningsgrädde1 stor knippa dillsaft av en ½ pressad lime1 msk potatismjöl150 g skalade räkorSätt ugnen på 200 grader, och ställ in en form - som rymmer patéformen - till hälften fylld med vatten
500 g skinn- och benfri laxfilé. Finhacka purjo och fänkål. Hetta upp smör och olja i en stor kastrull och fräs hacket tillsammans utan att det tar färg ca 2 min
500 g laxfilé, skinn och benfri. För ett tag sedan gjorde jag dessa laxburgare men har inte riktigt haft tid att lägga ut receptet förrän nu, så jag hoppas att jag kommer ihåg receptet rätt