Putsa köttet och gnid in det med salvia, timjan, salt och svartpeppar. 1 kg benfrifläskkotlettrad/fläskytterfilé. 1 tsk torkad timjan. 1 kg benfrifläskkotlettrad/fläskytterfilé. 1 tsk torkad timjan
Kotlettrad. Salta och peppra kotlettraden, bryn i smör om den inte har svål. Örtmarinerad kotlettrad med majonnäs och sallad 4 port. 400 g benfri kotlett i bit, skinkstek eller rester av fläskkött. Sätt ugnen på 120 grader och baka kotlettraden till en innertemperatur på 58 grader, lätt rosa (65 grader genomstekt). 2 krukor timjan, persilja eller basilika. Örter, Fläsk, Grönsaker, Lunch, Majonnäs, Middag, sallad 400 g benfri kotlett i bit, skinkstek eller rester av fläskkött. 2 krukor timjan, persilja eller basilika
1 kg benfrikotlettrad. 2 msk färsk timjan. Gnid in köttet med salt, peppar, vitlök och örter. Lägg köttet i en ugnssäker form och stek i ugn tills innertemperaturen är 65º
Kärt barn har många namn – benfrikotlettrad, kalvhare eller kalvytterfilé. Stek köttet i smör och lite olja med en kvist timjan i het panna så du får en fin yta
Fläskhare är benfrikotlettrad. Färsk timjan, finhackad. Man ska egentligen försöka att fåbenfrikotlettrad med â€kappa†så att det blir lättare att göra en fylld rulle av den men jag fick utan och det fungerade också bra
timjan eller. Eller skär den benfriakotlettraden i drygt 1 cm skivor, vartannat snitt inte helt igenom, köttet ska hänga ihop som fjärilskotletter. Täck pannan med aluminiumfolie och efterstek i ugnen tills köttet är mört, benfria kotletter 30-40 minuter, kotletter med ben ca 50 minuter i ca 200º. ca 2 cm tjocka eller benfrikotlettrad
Igår hade vi helstekt benfrikotlettrad med ugnsrostade rotfrukter och äpplen till middag. Stoppa in små rosmarinbuketter i köttskårorna och strö färsk timjan runt om samt häll över lite rött vin
Skala och skiva vitlöksklyftorna och lägg dem och timjankvistarna på steken efter halva tiden. Tillsätt timjan och smör och smaka av med salt och peppar
Benfrikotlettrad, gärna med kappan kvar. Putsa till kotlettraden, skulle det vara jätte mycket kappa på, skär av det tjockaste, men ett lager fett skadar inte, snarare tvärt om
Lägg alla grönsaker och kryddor i formen tillsammans med kotlettraden. 1 kg benfrikotlettrad. 1 msk färsk timjan. Copertino Riserva, Cappello di Prete 1 kg benfrikotlettrad. 1 msk färsk timjan