Skiva kotlettraden i skivor. Pensla kotletterna med marinad och grilla i 10-15 min eller tills innertemperaturen är 65ºC. 600 g Scan Piggham benfriKotlett i bit. 1 tsk torkad rosmarin
Rosmarin och vitlöksrostad färskpotatis. Hickoryrökt benfrikotlett. Strö över hickoryflisen och lägg kotlettraden i mitten så det blir en indirekt grillning
1 kg kotlettrad, av gris, benfri 6 klyfta vitlök 1 tsk salt svartpeppar, ur kvarn 3 kvist färsk rosmarin 3 msk olivolja ev 6 skiva rimmat fläsk (eller späck) 1 kg färskpotatis salt svartpeppar, ur kvarn 2 klyfta vitlök, finhackade ev rödvin (lite)
med rosmarin. Varva kotletter, lök och äpplen i formen. Stek kotletterna i lite smör, ca 3 min per sida. 4 stora kotletter, benfria. 1 stor gul lök, skivad 1-2 röda äpplen 4 stora kotletter, benfria Salt Svartpeppar Guacamole 2 avokador 2 msk pressad citron 1 vitlöksklyfta, pressad 1 krm salt 1 krm chilipeppar 1 dl crème fraiche
några kvistar färsk rosmarin. Tvätta citronerna och skölj rosmarinen och skiva och hacka. 6-800g benfrikotlett. Skiva kotletten i tunna skivor, max 5 mm tjocka och lägg i en stor bunke. 6-800g benfrikotlett. 2 citroner några kvistar färsk rosmarin
Lägg i en rosmarin och vitlöksklyfta. På fredagen hade han bestämt fläskkotlett med hasselbackspotatis, och på lördagen fläskytterfilé med pommes frites
Istället blir det en stycken hel, benfrikotlett som fyllts med en syrlig äppelröra där även rosmarin och ingefära satt sina spår, allt enligt Håkans eget huvud
Blanda med rosmarin, olivolja, salt och peppar och lägg i en ugnsfast form. Gör kotlettrullen. Låt kotlettraden vila cirka 15 minuter under aluminiumfolie innan du skär upp den. 800 g benfri hel kotlett. 2 tsk rosmarin