Benfri kotlett rosmarin recept

Rosmarin kotlett

Rosmarin kotlett

Krydda kotletterna med rosmarin,salt o peppar. Vi äter sällan kotlett. Även lite mer rosmarin i såsen. Lägg ut kotletterna ur pannan
Grillad kotlett med rosmarin och kryddpeppar

Grillad kotlett med rosmarin och kryddpeppar

Skiva kotlettraden i skivor. Pensla kotletterna med marinad och grilla i 10-15 min eller tills innertemperaturen är 65ºC. 600 g Scan Piggham benfriKotlett i bit. 1 tsk torkad rosmarin
Kotlett med rosepepparsås

Kotlett med rosepepparsås

Krydda kotletterna med rosmarin,salt o peppar. Även lite mer rosmarin i såsen. Lägg ut kotletterna ur pannan
Helstekt kotlett som i Florens

Helstekt kotlett som i Florens

1 kg kotlettrad, av gris, benfri 6 klyfta vitlök 1 tsk salt svartpeppar, ur kvarn 3 kvist färsk rosmarin 3 msk olivolja ev 6 skiva rimmat fläsk (eller späck) 1 kg färskpotatis salt svartpeppar, ur kvarn 2 klyfta vitlök, finhackade ev rödvin (lite)
Kotlett med lökringar och äppelklyftor

Kotlett med lökringar och äppelklyftor

med rosmarin. Varva kotletter, lök och äpplen i formen. Stek kotletterna i lite smör, ca 3 min per sida. 4 stora kotletter, benfria. 1 stor gul lök, skivad 1-2 röda äpplen 4 stora kotletter, benfria Salt Svartpeppar Guacamole 2 avokador 2 msk pressad citron 1 vitlöksklyfta, pressad 1 krm salt 1 krm chilipeppar 1 dl crème fraiche
Grillad fläskytterfilé med citron & rosmarin

Grillad fläskytterfilé med citron & rosmarin

några kvistar färsk rosmarin. Tvätta citronerna och skölj rosmarinen och skiva och hacka. 6-800g benfrikotlett. Skiva kotletten i tunna skivor, max 5 mm tjocka och lägg i en stor bunke. 6-800g benfrikotlett. 2 citroner några kvistar färsk rosmarin
Fläskkotlett med serranoskinka & vinsky

Fläskkotlett med serranoskinka & vinsky

Lägg i en rosmarin och vitlöksklyfta. På fredagen hade han bestämt fläskkotlett med hasselbackspotatis, och på lördagen fläskytterfilé med pommes frites
Kotlettrulle med ostfyllning :)

Kotlettrulle med ostfyllning :)

färsk rosmarin efter smak. Här är recedptet på Kotlettrulle med ostfyllning. Krydda med Forest Blend, rosmarin, persilja, salt och peppar
Fyll en fläskkotlett med höstliga smaker

Fyll en fläskkotlett med höstliga smaker

Istället blir det en stycken hel, benfrikotlett som fyllts med en syrlig äppelröra där även rosmarin och ingefära satt sina spår, allt enligt Håkans eget huvud

Baconlindad benfri kotlett med vitlökspotatis

Blanda med rosmarin, olivolja, salt och peppar och lägg i en ugnsfast form. Gör kotlettrullen. Låt kotlettraden vila cirka 15 minuter under aluminiumfolie innan du skär upp den. 800 g benfri hel kotlett. 2 tsk rosmarin