Lägg över de stekta kotletterna i en ugnssäker form. Salta, peppra och fördela den över kotletterna. Blanda övriga ingredienser och strö över kotletterna och svampen
Här kommer ett recept på goda chilimarinerade benfriakotletter som är toppen att grilla. Servera kotletterna till en god tomatsallad med fetaost, gurka och salladslök (ev salt o peppar)
Här serveras kotletterna med en sallad gjord på tomat, salladslök, gurka, majs och lite vit ost. Fläskkotletter är ett kött som lätt blir för torrt när man steker eller grillar det, men ack så gott om man lyckas få till det
Min kotlett hade ben kvar men hittar du en benfri variant går det lika bra. (dela dem om du vill eller ha de hela om de är små) Häll på grädde, ost, fond, soja och kryddor och låt koka ihop till en krämig sås, rör om då och då
Förmodligen dyker vi ner i Ostkällaren också för ost och marmeladinköp, är det fredagsmys så är det. 1½ kilo benfrikotlett med svålen kvar. 1½ kilo benfrikotlett med svålen kvar
Lägg på en skiva ost och fördela skinka på halva delen av schnitzlarna. 460 gram skinkschnitzel, 4 skivor, benfrikotlett eller fläskfilé. 75 gram ost, 4 skivor lagrad mild ost som Greve. 4 portioner rostad skivad potatis
Häll på såsen och strö över riven ost. 600 gram fläskfilé eller benfrikotlett3 stora skivade tomater150-200 g strimlad rökt skinka200 g färska champinjoner skivade2 dl sky ( vatten som du vispar ur stekpannan med)½ kalvbuljongtärning4 dl grädde2-3 msk senap slotts original eller skånsk. 1 pressad vitlöksklyftaRiven ost till gratinering, gärna parmesanGör så här. Strö över den rivna osten och gratinera i ugnen i ca 15-20 min i 225º. 600 gram fläskfilé eller benfrikotlett