Men de absolut godaste kotletterna, vare sig du köper dom med ben eller benfria är dom som får bräsera i en god buljong så dom blir riktigt möra, smakrika och saftiga
Rosmarin och vitlöksrostad färskpotatis. Hickoryrökt benfrikotlett. Strö över hickoryflisen och lägg kotlettraden i mitten så det blir en indirekt grillning
Hacka purjolök, löken och paprikan. Rör om och slå därefter såsen över kotletterna. Finhacka vitlöken. För att tillaga receptet för 4 personer behöver du ha6-8 hg benfrikotlettSaltPepparGrillkryddaSås1/2purjolök1 liten gul lök2vitlöksklyftor1/2 röd paprika1 msk maizenamjöl1 msk chilisås1 msk sweet chilisås200 gr philadfelfiaost2,5 dl matlagningsgrädde1/2 dl mjölkKöttbuljongSaltPepparGör så härBryn kotletterna så de i stort sett är klara, krydda med salt, vitpeppar och grillkrydda. 6-8 hg benfrikotlett. 1/2 purjolök. 1 liten gul lök. 2 vitlöksklyftor
Skala och hacka löken. Bind upp kotlettraden med bindgarn så att den får en jämn form. 800 g benfrikotlett. 1 st schalottenlök. 800 g benfrikotlett i bit bindgarn salt peppar 1 msk timjan 2 msk smör Rödvinssås. 1 st schalottenlök 1 st morot 100 g rotselleri smör + 2 msk 1 msk tomatpuré 4 dl rött vin 2 msk kalvfond 1 dl vatten 1
Vispa samman äggen och blanda ner kaviar, ansjovis- och lökhacket, krydda med svartpeppar. Torka av köttbitarna och vänd dom först i mjölet och sedan i äggröran och försök att få så mycket som möjligt att fastna på kotletterna
Varva kotletter, lök och äpplen i formen. Fräs löken i lite smör tills den börjar bli genomskinlig. Mixa eller mosa med gaffel med citronsaft, vitlök, salt och chilipeppar
benfrikotlett. Skär zucchini, gul lök, tomater, paprika och vitlök i tärningar. Servera den nygrillade kotletten med zucchinisalsa, salsa verde och en grönsallad