Det blev fläskfilé i dag igen. Grillad fläskytterfilé med getost- och primörrisoni 4 portioner 800 g fläskytterfilé (benfrikotlett) i bit 1 tsk fänkålsfrön 1 lagerblad 1 tsk timjan 1 tsk citronpeppar 1 msk olivolja 2 dl risoni 2 dl mellangrädde 1 bit getost (50-75 g) 2 tomater 10 sparrisar 1/4 sommarvitkål (ca 200 g) 4 salladslökar 1 ask körsbärstomater, gula eller röda 1 burk kronärtskocksbottnar (390 g) salt, svartpeppar Gör så här
(Benfrikotlett, fläskfilé alt. (Benfrikotlett, fläskfilé alt. Härliga fredag. Så här tidigt på en morgon har jag nog aldrig gjort inlägg om mat skulle jag tro´ (De e så när man har barn som inte vill sova längre
Jag använde fläskfilé, men det går utmärkt med karré, bog eller benfrikotlett. Putsa fläskfilén från senor och fett, dela i mindre bitar och lägg i grytan