Kotletter i god sås En lunch för två. 2 benfriakotlettersalt + pepparmatlagningsgräddeköttbuljongdijonsenap4 potatisarSkala potatisarna och släng ner i kastrullenStek kotletterna och krydda med salt och pepparHäll över matlagningsgrädde och smula i köttbuljongSmaka av med dijonsenap. 2 benfriakotletter
Klicka ut en tsk Dijonsenap på varje bit schnitzel. Servera valfria tillbehör till som stekt skivad potatis, ärtor, extra Dijonsenap och såsen vid sidan
4 skivor benfrikotlett. 1 msk dijonsenap. Sätt på ugnen på 200 grader. Stek köttet. Stek tomat, paprika, rotselleri, zucchini och spenat i lite olivolja
Kotlettrad. Salta och peppra kotlettraden, bryn i smör om den inte har svål. Häll örtoljan på den nedskurna kotletten och rör runt så oljan täcker köttet
Servera kotletterna med sås, potatis och tomater. 600 g benfrikotlettrad i bit. 1 msk senap, gärna dijonsenap. Stek kotletterna i 1 msk smör eller margarin ca 2 minuter på varje sida. Lägg i kotletterna med köttsaften och låt dem koka i såsen 2 - 3 minuter. 600 g benfrikotlettrad i bit