Blanda rumsvarmt smör (inte margarin) med finhackade örter (utgå från dina favoritörter, t ex basilika, dragon, persilja och timjan), pressad vitlök, salt, peppar och färsk chili
Krydda med basilika och låt grönsakerna puttra ihop i ett par min. Banka ut de benfia kotletterna. Häll på grönsaksröran och strö över riven ost och ev mer av hackad basilika
Kotlettrad. Salta och peppra kotlettraden, bryn i smör om den inte har svål. Häll örtoljan på den nedskurna kotletten och rör runt så oljan täcker köttet
För visst låter det lite "finare" med ytterfilé än med benfrikotlettrad, och det vet ju alla att när det låter finare så kan man slänga på några kronor på lappen
Till middag ska det bli benfrikotlett som tillagas i ugnen i en god sås. basilika. Lägg på en bit salami på cristinin och därefter en klick kronärtskocksröra och toppa med ett basilikablad
benfri och skivad alt. Klyfta tomaterna, blanda med lök, basilika, olja och vinäger. Marinera fläskkotletterna i påse ca 1 tim. 700 g Scan kotlett. 6 blad basilika
Gör kotlettrullen. Låt kotlettraden vila cirka 15 minuter under aluminiumfolie innan du skär upp den. 800 g benfri hel kotlett. 1 dl färsk basilika eller oregano