På nationaldagen grillade vi kotletter och det blev supergott. Kotlett. Kotlett. Kotlett. 1 msk balsamvinäger. 4 skivor benfriakotletter. Stek kotletterna i matfettet i en stekpanna ca 10 minuter, vänd då och då. 1 msk balsamvinäger. 4 skivor benfriakotletter
Skär tomaterna i tärningar och stek dem tillsammans med balsamvinäger och honung i lite olja. ca 600 gram nötytterfilé, fläskytterfilé eller benfrikotlett. 2 msk balsamvinäger. ca 600 gram nötytterfilé, fläskytterfilé eller benfrikotlett. 2 msk balsamvinäger
Schnitzlarna gör jag på benfriafläskkotletter som jag bankar ut och idag panko-friterade jag dem vilket ger dem en helt annan krispighet än vanligt panering
Blanda samman kryddor, olja, soya och balsamvinäger i en påse eller skål. Lägg i kotletterna och se till att de täcks helt av blandningen och låt dem ligga i minst en timme, men gärna från morgonen eller kvällen innan
Kotletter. Kotletter. Fördela osten och solrosfröna på varje kotlett. 1 dl balsamvinäger. 4 benfriafläskkotletter. 1 dl balsamvinäger. 4 benfriafläskkotletter
Putsa bort eventuella senor från kotlettraden och dela den sedan i åtta lika tjocka skivor. Slå över rött vin tillsammans med balsamvinäger och koka upp såsen
Lägg krossade tomater, hackad lök, pressade vitlöksklyftor och balsamvinäger i en kastrull. ) En av veckans maträtter var det fläskkotletter i tomatsås
ca 1,5 kg benfrikotlett4 dl vatten1/2 dl röd balsamvinäger2 köttbuljongtärningar2 morötter1 gul lökca 1msk salt1 msk grovmalen svartpepparLägg steken i en ugnsform. ca 1,5 kg benfrikotlett. 1/2 dl röd balsamvinäger