Lägg kasslern i en liten långpanna eller stekpanna. Tag försiktigt bort nätet på kasslern och skär köttet i skivor och lägg dem tillsammans med såsen i en traktörpanna eller på ett uppläggningsfat
Rör vitlöksost, crème fraiche, persilja och pressad vitlök till en sås och skiva kasslern. Ställ kasslerskivorna med sås emellan på smördegsbottnen så kasslern ser hel ut
Bräck kasslerskivorna hastigt i varm stekpanna, lägg dem sedan ovanpå spenattäcket. 1-2 paket frysta spenatblad (a 250 g)12 tunna skivor benfrikassler (ca 350 g)3 tomaterSvartpeppar1 tsk salvia eller basilikaOstsås
Skiva kasslern och lägg den ovanpå. Häll såsen över kasslern och gratinera mitt i ugnen ca 15-20 minuter eller tills osten har fin färg och allt är genomvarmt. 500 g benfrikassler
Så ikväll lagade jag Kassler med pepparrotssås och färskpotatis. 1 bit nätad benfrikassler sås125 g Cantadou Pepparrot1,5 dl gräddeRiven färsk pepparrot salt och svartpeppar Skiva kasslern och stek den tills den har fått färg på båda sidorna
Rör vitlöks ost, crème fraiche, persilja och pressad vitlök till en sås och skiva kasslern. Ställ kasslerskivorna med sås emellan på smördegsbottnen så kasslern ser hel ut