Ska bearnaisen smaka bra eller vara skön i munnen. Min bearnaise har smak och tyngd. Nu är det ett bra tag sedan jag kremerade köttet och slängde béarnaisekastrullen i vasken
Pensla köttet med lite smör-&rapsolja. Grilla över glöd ca 3 min på varje sida. Flytta köttet lite vid sidan av glöden och låt det grilla färdigt, 5-8 min
Idag har jag lagat en bearnaisesås för första gången. Först fick jag den bra, men sedan fick jag för mig att värma på den igen och då skar den sig rejält
Igår gillade vi entrecote som serverades med en hemmagjord bearnaise. Bearnaise 4-6 personer. Till detta serverade vi smörstekta brytbönor samt ugnsrostade cocktailtomater
1. Hacka dragon och esdragon. 2. Vänd ner detta med creme fraiche. 3. Smaka upp med salt och peppar. 4. Häll ned löjromen i en separat skål och mata sedan ned din creme fraiche-röra
Jag är nyfiken på nya produkter och smaker så kommer ett välkänt märke ut med en ny smak är jag ofta inte sen att testa för att se om det kan vara något