Jasminris eller basmatiris för 4 pers enl förpackningen. Olivolja, salt, 2 st pak choy, zucchini i skivor i den mängd man vill ha, 800 g laxfilé (om man vill ha 200 g var), 1 msk honung, 1-2 tsk riven ingefära, 1/2 hackad röd chilifrukt, 1 lime saft o tunna skivor, 2 msk sesamfrön. Blanda honung, ingefära, chili och saft från 1 lime. 1-2 tsk riven ingefära
Skala ingefäran och vitlöken och finhacka dem. 250 gr basmatiris. 2-3 cm färsk ingefära. Förberedning. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen
ingefära. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs chili, vitlök, ingefära, blomkål och tinad soybits ca 5 min tills det har fått fin färg. 1 msk Ingefära. 3 dl Basmatiris
Riv vitlök och ingefäran på ett fint rivjärn och slå oljan över, låt dra en liten stund. 2 msk färsk ingefära. Servera med basmatiris (som du räknar för sig) 5 portioner (246 kcal / port). 1-2 vitlöksklyftor 2 msk färsk ingefära
Strö över korianderbladen och servera med mango chutney, naanbröd och basmatiris. 1 msk riven ingefära. Tillsätt kyckling, ingefära, vitlök och kryddblandning i pannan och stek i ca 5 min. 1 msk riven ingefära
Servera med basmatiris, cashewnötter och resten av glazen vid sidan om. Rör ihop sweet chilisås, teriyakisås, chilifrukt, pressad vitlöksklyfta, hackad koriander, finhackad ingefära, finrivet skal av lime, färskpressad limejuice och torkade, smulade kaffir limeblad
Självklart serverat med kritvitt basmatiris och naanbröd gräddat på sten. Värm en gryta, häll i hälften av olivoljan och fräs lök, vitlök och ingefära gyllengult
a av stekt ris, grönsaker, räkor eller kyckling, ägg, ingefära och soja. Skala och riv ingefäran. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs purjolök, ingefära, morot, zucchini, curry och sambal oelek