Riv osten och vitlöken. Basilikasås1 creme fracihe1 kruka basilika1-2 vitlöksklyftorsaltpeppar0,5 parmesanostRiv osten och vitlöken. 1-2 vitlöksklyftorsalt
Hacka lök och vitlök, lägg i en skål. Mozzarellafyllda kycklingfiléer i tomat- och basilikasås (5 port). 2 vitlöksklyftor. Mozzarellafyllda kycklingfiléer i tomat- och basilikasås (5 port). 2 vitlöksklyftor 1 mozzarellaost 390 g krossade tomater (1 tetra) + 1 dl vatten
I samma panna, fräs på finhackad schalottenlök, vitlök och chili. 2 vitlöksklyftor. 2 vitlöksklyftor. Behöver ni variation på pasta så kommer här ett väldigt gott och smakrikt recept jag tycker ni ska prova
1-2 vitlöksklyftor. Pressa över vitlöken och bryn på medelvärme ca 10-15 min. Ingredienser Rödspätta i basilikasås, ca 4 port. aubergineauberginepyttBasilikasåsfiskFiskgratängRödspättaRödspättarullader 1 normalstor aubergine. 1-2 vitlöksklyftor Salt, peppar