Basilikasås. Så alltså, dagens recept till er gott folk blir därför en riktigt smaskig lammfärsbiff fylld medfetaost och smaksatt med rosmarin och timjan, väldigt goda vänner till lamm är de örterna
) har jag fyllt med en rostad vitlök- och basilikasås, tunt skivat kött, picklad rödlök, skivad gurka, skivade körsbärstomater, fries och smulad fetaost
Basilikasås. Mixa såsen med stavmixer, smaka av med citronsaft, salt och peppar. Basilikasås. Servera med sparris, gurksallad och sallad och färsk potatis om så önskas
Basilikasås. Skär ett snitt i varje kycklingbröst och fyll medfetaost och basilikablad. Blanda med sötpotatisen i en ugnsfast form och tillsätt olja samt salt efter smak
Jag gjorde även en mycket enkel basilikasås, som jag brukar bara mixa ihop. Så det är verkligen perfekt att fylla kyckling med lite fetaost och servera med den rostade sötpotatisen
Kronärtskockor medbasilikasås och aioli. Ugnsbakad blomkål med svampsås och fetatofu – Följ receptet i länken, men byt ut sabayonnesåsen mot en gräddsås och fetaosten mot den här tofun
så då förstår ni hur bra och god den är Så häromdagen slängde jag ihop en sådan sallad och med lite kycklingfilé till och en basilikasås, fick man till en riktigt härlig middag
Kronärtskockor medbasilikasås och aioli. Ugnsbakad blomkål med svampsås och fetatofu – Följ receptet i länken, men byt ut sabayonnesåsen mot en gräddsås och fetaosten mot den här tofun