Rostad vitlök- och basilikasås. Detta kanske bara är en föreställelse jag har men jag tror att de flesta av er tänker på de torkade tranbären man kan köpa i affären om jag frågar er om tranbär
Till kycklingen hade jag gjort Monica Ahlbergs omtalade basilikasås. Kycklingfiléerna penslade jag med en bbq-dressing och rotfrukterna ringlade jag lite olja över och kryddade med salt, torkad basilika och timjan
Basilikasås. Basilikasås. Marinerad helgrillad fläskfile' 4-6p2 dl allround grillolja 2 dl rött matlagningsvin1 dl sweet chilisås1 msk oregano1 msk torkade örter1 klyftad röd lök2 hela fläskfile' ca 500 g varSkär av lite fett och senor. Inomhus barbeque 4p2 pkt färska kycklingbengrillmarinadUgn. 1 ask färska champinjoner. 1 knippe torkade trattkantareller (läggs i vatten för att mjukna, om man vill). Parmesanlax med basilikasås, tagliatelle och squashband ca 8p. 800 g färsk tagliatelle. 1 msk torkade örter. 1 lök 1 ask färska champinjoner. 1 knippe torkade trattkantareller (läggs i vatten för att mjukna, om man vill). 800 g färsk tagliatelle
Så det var bara att skiva den och att göra en kall basilikasås. 4 msk torkad basilika. 1 kruka färsk basilika. 1 soltorkad tomat i olja,finhackad. 4 msk torkad basilika. 1 kruka färsk basilika
Deli-serien är färska kycklingfiléer som är kryddade och ligger i en låda som du kan sätta direkt i ugnen och låta tillagas medan du göra något annat, t