Basilikasås. Servera fisken med basilikasåsen, kokt bulgur och kokta morötter. Basilikasås. 2 dl fiskbuljong. Koka ihop buljongen till såsen med grädden och citronsaften till ca 3 dl återstår. 2 dl fiskbuljong
Ostpanerad torsk med basilikasås. Basilikasås. Basilikasås. 3 dl fiskbuljong. Koka ihop buljongen, grädden och citronsaften till 5 dl. 3 dl fiskbuljong
– buljong, salt, peppar. Denna tomat – & basilikasås passar perfekt att ha både till vegetariska alternativ eller till tex lax och kycklingfilé om man så vill
Basilikasås, Citron och dillsås, Avocadocremé, Chevrécreme, och vitlökssås. Lägga alla grönsakerna i en mixer tillsammans med vin, buljong, citronsaft och salt
Basilikasås. Smula i buljongen och rör i svampfräset. Basilikasås. 1 köttbuljong. Parmesanlax med basilikasås, tagliatelle och squashband ca 8p. 1 köttbuljong redning
Blanda samtidigt ihop grädde, crème fraiche och buljong i en djup panna och låt koka upp. Skuren kycklingfilé i bitar2,5dl matlagningsgrädde 2,5dl crème fraiche 1 kycklingbuljongtärning 1 grönsaksbuljongtärning Vitlök efter tycke och smak Ca en halv påse finhackad, fryst basilika Salt och peppar Börja med att bryna kycklingen tillsammans med vitlök. 1 kycklingbuljongtärning. 1 grönsaksbuljongtärning Vitlök
Vispa samman grädde, buljong och vetemjöl i en kastrull, låt koka 3-5 min. 2 1/2 dl grönsaksbuljong. Skölj av skinkan i kallt vatten, sätt in en stektermometer i den tjockaste delen
Skala och koka potatisen i hönsbuljongen. Häll av och spara buljongen när potatisen är färdigkokt. Mosa potatisen och späd med buljongen till en puré, tillsätt olivolja och rosmarin