Den här goda basilikasåsen serverade jag igår till grillspett. Basilikasås1 kruka basilika (ta ungefär så mycket blad som det brukar vara på en "köpeplanta")3 st vitlöksklyftorca 1 dl olivoljaca 0,4 dl vit balsamvinägerflingsaltsvartpepparMixa blad, olivolja, balsamvinäger och vitlöksklyftor till en slät sås. ca 0,4 dl vit balsamvinäger
Blanda olivolja och balsamvinäger och häll över kycklingen, tomaterna och basilikan. BALSAMICOKYCKLING4 kycklingfiléersaltsvartpepparhonungolivolja3 msk balsamvinäger3 msk olivoljaca 10 soltorkade tomaterca 30 basilikabladGÖR SÅ HÄRLägg kycklingfiléerna i en oljad ugnsfast form. 3 msk balsamvinäger
Lägg alla ingredienser till basilikasåsen i en mixer. 1 dl vit balsamvinäger. Basilikasås1 kruka basilika 3 klyfta vitlök 1 dl vit balsamvinäger 3,5 dl olivolja (cirka) salt peppar
Häll över basilikasåsen och ringla till sist över lite crema di balsamico. 1Basilikasås. 11/2 dl vit balsamvinäger. 1Crema di balsamicoBörja med basilikasåsen
Mixa basilikablad, olivolja, balsamvinäger och vitlöksklyftor till en slät sås. Eftersom jag älskar basilika och alltid har en ståendes framme blev det basilikasås till grillfesten
Tillsätt olivolja, balsamvinäger, matlagningsyoughurt och riv nerparmesanosten. Nyp av alla basilikablad och lägg dem i mixern eller matberedarentillsammans med de skalade vitlöksklyftorna och kör runt några varv